Jak 8 lat temu zostałem "ugotowany"
Adam Kościańczuk urodził się w Parczewie i tu też mieszka. W swoim życiu zawodowym pracował już w administracji samorządowej, w muzeum i na stadionie. Brał także udział w organizacji największych imprez sportowych w Polsce – młodzieżowych Mistrzostw Świata FIFA i Europy UEFA w piłce nożnej oraz Igrzysk Europejskich. Obecnie jestem brand managerem Browaru Parczew oraz managerem największego outletu książkowego online w Polsce – Booksale.pl z siedzibą w Lubartowie. Czytelnikom "Słowa Podlasia" dał się poznać jako organizator aukcji "liścia ze świętego drzewa" i współorganizator Rodzinnego Biegu Mikołajkowego w Parczewie. 8 lat temu, czyli 4 lutego 2016 roku rozpoczęły się zdjęcia do programu „Ugotowani”, edycja lubelska, w której brał udział. Nie obowiązuje go już klauzula poufności z TVN, więc w rozmowie z Justyną Lesiuk-Klujewską zdradza kulisy realizacji programu oraz ciekawostki z planu i spoza niego, oczywiście z przymrużeniem oka.
07.02.2024 13:49