– Zajęłam się tym przez przypadek, chciałam pomóc sąsiadce. Piekłyśmy razem przez kilka lat. Poznałam recepturę i starodawną metodę wypieku. Jestem dumna, że mogę kontynuować przekazaną tradycję. Co prawda każdy sękacz jest indywidualny, ponieważ podczas wypieku struktura układa się w wyjątkowy sposób. Używam naturalnych produktów, które są sekretem smaku i jakości. Podstawą są świeże jaja, minimum czterdzieści sztuk oraz prawdziwe masło. Największą pochwałą dla czasochłonnej pracy przy ogniu jest zadowolenie smakoszy. Grono klientów, które kosztuje słodyczy i wraca ponownie, jest dla mnie inspiracją do dalszego działania - mówi gospodyni.
W wolnej chwili w ramach relaksu pani Anna preferuje aktywne spędzanie czasu, głównie bieganie i fitness.
Aby zagłosować na Annę Korzeniewską należy wyciąć kupon z aktualnego numeru Słowa Podlasia lub wysłać SMS o treści SGK.4 na numer 7248 (Koszt 2,46 zł z VAT za SMS)
Napisz komentarz
Komentarze